Kleuren

Foto’s kun je een sfeer meegeven door andere kleuren te gebruiken. Wit is namelijk ook maar gewoon wit. Natuurlijk kun je een kleur photoshoppen, maar beter is om een filter voor de lamp te hangen. Tijdens de workshop vandaag wilde ik graag een nachtmerrie achtige sfeer, dus veel blauw en schaduwen. Daarna in photoshop bewerkt en de kleuren wat heftiger gemaakt. Schaduwen wat aangezet en de huid een beetje gepoetst.

Advertenties

3 Comments

  1. Helemaal eens wat het licht betreft krijg je toch altijd het mooiste effect mee! Je laat dan ook een mooie foto zien die ik natuurlijk ook al gezien heb. Alleen heb ik je hem niet zien halen want toen was ik het drinken aan het halen… jammer jammer jammer

  2. Met licht kun je heel veel. Ik heb gemerkt dat het hoe meer je van het model wilt laten zien hoe lastiger het wordt. Zo kreeg ik laatst feedback dat het licht in plaats van op het gezicht veel meer op de arm zat waardoor je blik heel de verkeerde kant op getrokken werd. Zo had ik nog helemaal niet naar de foto gekeken. Tijdens deze shoot was je volgens mij de enige die zich echt aan de opdracht gehouden heeft. En dat is je goed gelukt. Wanneer post de je overige foto’s van deze serie?

  3. Dank je Anita! Ik heb de belangrijkste foto’s van deze shoot al gepost. Twee van Cindy en twee van Lissa. Dat waren de enige die ik ook echt zo bedacht had.

    Binnenkort maar weer eens gaan kijken voor een nieuwe inspiratie workshop?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s